ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ Ε. ΑΝΝΑ - Βέροια
Ιατροί - Βέροια Βέροια - ΗΜΑΘΙΑΣ

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 29, Βέροια, 59131, ΗΜΑΘΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2331024160

Γεωγραφικό πλάτος: 40.525703430175781000

Γεωγραφικό μήκος: 22.203882217407227000

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ Ε. ΑΝΝΑ - Βέροια

Περιγραφή - ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ Ε. ΑΝΝΑ - Βέροια Ιατροί - Βέροια Βέροια - ΗΜΑΘΙΑΣ

Η Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Λαζαρίδου Άννα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και κατόπιν εξετάσεων έλαβε αναγνώριση του πτυχίου (ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α) με βαθμό ''Άριστα''.
Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και απόκτησε τον τίτλο του Μαιευτήρα –Χειρουργού Γυναικολόγου. Έχει εκπαιδευτεί στη Μαιευτική και Γυναικολογική υπερηχογραφία και κατέχει άδεια εκτέλεσης υπερηχογραφημάτων στην ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας. Από το 1999 έως και σήμερα διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στο κέντρο της Βέροιας και είναι εξωτερικός συνεργάτης στις κλινικές ¨ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στην Βέροια και του ¨ΓΕΝΕΣΙΣ ¨ Θεσσαλονίκης.
Σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο, άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, προσφέρει τις Ιατρικές υπηρεσίες της με γνώση και υπευθυνότητα φροντίζοντας την υγεία κάθε γυναίκας. Στόχος πάντα η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και η αποτελεσματικότερη θεραπεία. Υπομονή και έμφαση στον φυσιολογικό τοκετό καθώς και σε τοκετό μετά από Καισαρική τομή. Η γιατρός παρακολουθεί και συμμετέχει σε συνέδρια της ειδικότητάς της και είναι πάντα ενημερωμένη για τα τελευταία δεδομένα της επιστήμης της. Μέλος της εταιρείας κολποσκόπησης και παθολογίας τραχήλου. Είναι παντρεμένη με τον Αρχαιολόγο Νικόλαο Τσιακίδη και είναι μητέρα δυο αγοριών.