ΣΙΑΣΟΥ ΖΩΗ MD MSC PHD - Χαλάνδρι
Ιατροί - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Μυστρά 7, πλησίον μετρό Χολαργός, Χαλάνδρι, 15231, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2121029155

Γεωγραφικό πλάτος: 38.006431579589844000

Γεωγραφικό μήκος: 23.791782379150391000

ΣΙΑΣΟΥ ΖΩΗ MD MSC PHD - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΣΙΑΣΟΥ ΖΩΗ MD MSC PHD - Χαλάνδρι Ιατροί - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Ζωή Σιάσου είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Αριστούχος Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει master στην παρακολούθηση της κύησης υψηλού κινδύνου και εξειδίκευση στην εμμηνόπαυση - ορμονική θεραπεία – οστεοπόρωση και στην εφηβική γυναικολογία. Είναι συγγραφέας του πληρέστερου οδηγού για την κύηση και τον τοκετό «Το βιβλίο της εγκυμοσύνης μέρα με τη μέρα».
Το Ιατρείο της βρίσκεται σε ένα ευχάριστο και διακριτικό περιβάλλον στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κάτω Χαλάνδρι. Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έχει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μεταφοράς, αφού βρίσκεται πλησίον του Μετρό Χολαργός.
Στο Ιατρείο της, η Dr. Ζωή Σιάσου προσφέρει πλήρη γυναικολογική εξέταση (τεστ-παπ, διακολπικό υπερηχογράφημα, ψηλάφηση μαστού) και συμβουλευτική στις γυναίκες όλων των ηλικιών, από την εφηβεία μέχρι την εμμηνόπαυση. Πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις με λαπαροτομία ή λαπαροσκόπηση όπου απαιτείται, εφόσον έχουν εξαντληθεί όλες οι δυνατότητες συντηρητικής - μη χειρουργικής θεραπείας. Επίσης, παρέχει εξατομικευμένη μαιευτική φροντίδα στη γυναίκα και το μωρό της πριν από τη σύλληψη (θεραπείες υπογονιμότητας, σπερματέγχυση, εξωσωματική), κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στον τοκετό και τη λοχεία, ώστε κάθε έγκυος γυναίκα να έχει έναν όμορφο και ασφαλή φυσιολογικό τοκετό, όπως τον έχει ονειρευτεί!