ΚΑΡΚΑΝΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ DR MD MSc PhD - Θεσσαλονίκη
Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 76, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310272575

Γεωγραφικό πλάτος: 40.629604339599609000

Γεωγραφικό μήκος: 22.946487426757813000

ΚΑΡΚΑΝΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ DR MD MSc PhD - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΚΑΡΚΑΝΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ DR MD MSc PhD - Θεσσαλονίκη Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ιατρός ΚΑΡΚΑΝΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας στη Θεσσαλονίκη, με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (εξωσωματική γονιμοποίηση, πρόκληση ωορρηξίας, σπερματέγχυση, διατήρηση γονιμότητας, προεμφυτευτικός έλεγχος, λαπαροσκόπηση) και παρέχει όλο το φάσμα των σύγχρονων υπηρεσιών για τη διάγνωση και τη θεραπεία της υπογονιμότητας.

  • Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αναγορεύθηκε σε Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. (PhD), με αντικείμενο την ενδοκρινολογία αναπαραγωγής.
  • Μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα κλινικής εμβρυολογίας του πανεπιστημίου του Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο (MSc).
  • Ειδικεύθηκε στη Γυναικολογία - Μαιευτική με υπηρεσία στα Νοσοκομεία Κατερίνης, Γιαννιτσών, Luebec Γερμανίας και, τέλος, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.
  • Επιστημονική συνεργάτης της Δ’ Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης, καθώς και του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης Ιάκεντρο, έως το 2013.
  • Εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εξειδικευμένες κλινικές ιατρικής αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Bristol και στην Assisted Conception Unit of Guy’s Hospital, London (ένα από τα κορυφαία της Βρετανίας), καθώς και στον ιδιωτικό τομέα.
  • Η ιατρός συνεχίζει τις σπουδές της με δεύτερο μεταπτυχιακό (MSc) στη διδασκαλία της ιατρικής επιστήμης του πανεπιστημίου του Bristol, ενώ, πλέον, διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου παρέχει τις υπηρεσίες της σε ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό.