ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ Α. Ε.Π.Ε. - BMW & MINI COOPER - Πάτρα
Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Πάτρα Πάτρα - ΑΧΑΪΑΣ

Διεύθυνση: Κάλλας Μαρίας \u0026 Πορφύρα Λάμπρου, Πάτρα, 26442, ΑΧΑΪΑΣ

Τηλέφωνο: 2610436825

Γεωγραφικό πλάτος: 38.272201538085938000

Γεωγραφικό μήκος: 21.756973266601563000

ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ Α. Ε.Π.Ε. - BMW & MINI COOPER - Πάτρα

Περιγραφή - ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ Α. Ε.Π.Ε. - BMW & MINI COOPER - Πάτρα Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Πάτρα Πάτρα - ΑΧΑΪΑΣ

Η Εταιρεία Α. ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΕΠΕ προκειμένου να πετύχει την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στον χώρο των αυτοκινήτων BMW & MINI COOPER επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της και στον συνεχή εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού της μέσω των συστημάτων ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας BMW QMA.
Φιλοσοφία της εταιρείας μας: η παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα του κατασκευαστή με στόχο την ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Με το σύστημα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας BMW QMA, τον ειδικό διαγνωστικό εξοπλισμό του κατασκευαστή, τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και το άριστα και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό, η ομάδα After Sales της Α. ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΕΠΕ φροντίζει καθημερινά για την ασφαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Ο προσωπικός σας Τεχνικός Σύμβουλος θα καλύψει κάθε σας ανάγκη παρέχοντας με επαγγελματικό τρόπο υψηλού επιπέδου πληροφορίες και λύσεις, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και το όφελός σας.
Τέλος, η επαγγελματική διαδικασία ανακύκλωσης των παλαιών εξαρτημάτων του αυτοκινήτου σας που εφαρμόζει η εταιρείας μας συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.