ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Δ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. - Καλαμαριά
Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Καλαμαριά Καλαμαριά - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 1, Καλαμαριά, 55134, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310384051

Γεωγραφικό πλάτος: 40.578586578369141000

Γεωγραφικό μήκος: 22.958150863647461000

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Δ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. - Καλαμαριά

Περιγραφή - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Δ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. - Καλαμαριά Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Καλαμαριά Καλαμαριά - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κάνοντας επάγγελμα την αγάπη μας για το αυτοκίνητο, εδώ και τριάντα χρόνια φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την τελειότητα για εσάς, μένοντας πιστοί στο πόστο της συντήρησης του αυτοκινήτου.
Απο το 1979 λειτουργούμε ως επισκευαστές της Mercedes-Benz όπου τα τελευταία 10 χρόνια είμαστε πλέον και εξουσιοδοτημένοι.
Βρισκόμαστε δίπλα σας έτοιμοι να φροντίσουμε και να διατηρήσουμε καινούργια την αγαπημένη σας Mercedes-Benz. Στόχος μας είναι η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, που επιτυγχάνεται και γρήγορα αλλά και ποιοτικά.
Επειδή η άφιξη είναι το ωραιότερο κομμάτι κάθε ταξιδιού, εμείς σας την εγγυόμαστε: Mobilo.
Αυτή η εγγύηση κινητικότητας περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο εγγύησης κάθε αυτοκινήτου Mercedes-Benz στις χώρες ισχύος του προγράμματος Mobilo, χωρίς επιπλέον χρέωση για τα πρώτα τέσσερα χρόνια (για ταξινομήσεις από 1ης Απριλίου 2008.
Εξαίρεση: το MobiloLife εξακολουθεί να ισχύει για οχήματα που πωλούνται στη Γερμανία). Μετά από το διάστημα αυτό, κάθε φορά που κάνετε σέρβις στο όχημά σας, ανανεώνεται το μέρος της εγγύησης που καλύπτει τη διασφάλιση κινητικότητας σε περίπτωση βλάβης, μέχρι και 30 χρόνια*.
Με το Mobilo υποσχόμαστε να είστε διαρκώς σε κίνηση.
Σε περίπτωση βλάβης: Το πακέτο Mobilo διασφαλίζει τη διατήρηση της κινητικότητάς σας και προσφέρει άμεση βοήθεια αν το όχημά σας ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος.
Σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού: Το πακέτο εγγύησης Mobilo παρέχει ακόμη βοήθεια και όταν κάποιος ξαφνικός και άμεσος εξωτερικός παράγοντας προκαλέσει στο όχημά σας τέτοια ζημιά, ώστε να το ακινητοποιήσει.