ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΕ - Καλλιθέα
Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Καλλιθέα Καλλιθέα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Καλλιρρόης 107, Καλλιθέα, 17671, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2109215814

Γεωγραφικό πλάτος: 37.960948944091797000

Γεωγραφικό μήκος: 23.720069885253906000

ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΕ - Καλλιθέα

Περιγραφή - ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΕ - Καλλιθέα Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Καλλιθέα Καλλιθέα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η εταιρεία ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ιδρύθηκε το 1991 και μετανομάστηκε σε ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ το 2005.
Βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών του αυτοκινήτου περισσότερο από 25 έτη. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του συνεργείου του λιανικού εμπορίου αλλά και στον χώρο του χονδρικού εμπορίου με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.
Εισάγουμε το 98% των προϊόντων μας από όλες τις χώρες παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων όπως π.χ. Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Αμερική, Ιαπωνία, Κίνα, Taiwan, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και άλλες χώρες. Έχουμε επίσης συνεργασία με όλους τους μεγάλους οίκους παραγωγής και διάθεσης ανταλλακτικών.
Από το 2003 δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του air condition των αυτοκινήτων με ίσως τη μεγαλύτερη σειρά ανταλλακτικών πάνω στο a/c των αυτοκινήτων, φορτηγών και μηχανημάτων π.χ. κομπρεσέρ, φίλτρα, πρεσοστάτες, ψυγεία, σωλήνες, ρακόρ και πολλά άλλα.
Διαθέτουμε πλήρη γκάμα με μίζες και δυναμό για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών μηχανημάτων, τρακτέρ ίσως η πληρέστερη γκάμα μιζών και δυναμό στην ελληνική αγορά.
Διαθέτουμε επίσης πλήρη σειρά κομπρεσέρ για αυτοκίνητα - φορτηγά - τρακτέρ - λεωφορεία.
Η πολυετής μας πείρα στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων μας καθιστά στην κορυφή του χώρου, παρέχοντας τεχνογνωσία, πλήρης σειρά ανταλλακτικών και λύσεις σε προβλήματα δύσκολα.

Μερικά από τα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε:
Bosch, Magneti Marelli, Valeo, Hella, Hitachi, Era, Denso, Cargo, Monark, Facet, Fae, Fiamm, Wai, Transpo, Ge/Be, Zm, Dasteri, Frigair, Krios-Sidat, Denki, New Era, Ghibaubi Mario, Zen