ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - Αγρίνιο
Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Αγρίνιο Αγρίνιο - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Μεγάλη Χώρα, Θέση Σελό - Νεάπολη, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2641056720

Γεωγραφικό πλάτος: 38.640308380126953000

Γεωγραφικό μήκος: 21.369613647460938000

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - Αγρίνιο

Περιγραφή - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - Αγρίνιο Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Αγρίνιο Αγρίνιο - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η επιχείρηση ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, με έδρα το Αγρίνιο, δραστηριοποιείται για πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της Ανακύκλωσης.
Συγκεκριμένα ασχολούμαστε με τη συγκομιδή, επεξεργασία και εμπορία scrap των παρακάτω υλικών.

  • Σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα
  • Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Συσκευές
  • Χαρτί
  • Πλαστικό

Εναρμονισμένοι με το πρότυπο πιστοποίησης ISO 9001 παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ενώ με συνείδηση για το περιβάλλον εφαρμόζουμε το πρότυπο ISO 14001 έχοντας άδεια διαχείρισης όλων των παραπάνω στερεών αποβλήτων καθώς και άδεια συλλογής, μεταφοράς και αποθήκευσης συσσωρευτών οχημάτων.
Επίσης, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από την ΕΔΟΕ (Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος) ως εξουσιοδοτημένο κέντρο απόσυρσης αυτοκινήτων. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμική τη παρουσία της και στο χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Μέσα από την πολυετή μας παρουσία στο χώρο και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και αναγνώριση των πελατών και συνεργατών μας, προσβλέπουμε στην ενίσχυση της δυναμικής μας, μέσω της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και των υγειών συνεργασιών.