ΠΑΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ωραιόκαστρο
Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Ωραιόκαστρο Ωραιόκαστρο - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Προέκταση Μαιάνδρου, Ωραιόκαστρο, 57013, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310689615

Γεωγραφικό πλάτος: 40.690750122070313000

Γεωγραφικό μήκος: 22.905929565429688000

ΠΑΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ωραιόκαστρο

Περιγραφή - ΠΑΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ωραιόκαστρο Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Ωραιόκαστρο Ωραιόκαστρο - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε εμάς θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από ανταλλακτικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ για μοντέλα των εταιριών Alfa Romeo, Audi, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Hummer, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota και VW.
Επίσης αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα καινούριο αυτοκίνητο ή να ανταλλάξετε το παλιό σας, τότε σίγουρα, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στην Auto Market Papas σίγουρα θα βρείτε την απαιτούμενη υπευθυνότητα και συνέπεια. Σε μας θα βρείτε εγγυημένες λύσεις.
Η εταιρία Auto Market Παπάς εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται με συνέπεια, σεβασμό και αξιοπιστία στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων διατηρώντας αναλλοίωτη την παρουσία της στην αγορά αλλά και ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το όνομα της. Ως απόρροια της ανοδικής πορείας και της αύξησης του πελατολογίου της τα τελευταία χρόνια λειτουργεί η νέα μονάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3500τ.μ. που βρίσκονται στον κόμβο της Εγνατίας οδού άνωθεν περιφερειακού Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.
Η εταιρία Auto Market Papas συνεχίζει την αναπτυξιακή της πολιτική και την συνεχόμενη αναβάθμιση των υποδομών της έχοντας ως κύριο άξονα την ποιότητα και την ορθή εξυπηρέτηση των πελατών της.