ΜΑΣΟΥΡΑΣ - Θεσσαλονίκη
Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Δάφνης 9, Δυτική είσοδο, Θεσσαλονίκη, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310523228

Γεωγραφικό πλάτος: 40.647838592529297000

Γεωγραφικό μήκος: 22.915906906127930000

ΜΑΣΟΥΡΑΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΜΑΣΟΥΡΑΣ - Θεσσαλονίκη Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η εταιρεία Μασούρας - Εμπορία και service κυλινδροκεφαλών είναι κοντά σας από το 1964 με σκοπό την άμεση, σωστή & εγγυημένηεξυπηρέτησή σας.
Η 45ετής εμπειρία μας στην εξειδίκευση των ειδικών κολλήσεων κυλίνδρων κεφαλών, μας έχει χαρίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας Είμαστε κοντά σας και σας προσφέρουμε κυλινδροκεφαλές υψηλών προδιαγραφών καθώς έχουμε επιλεγεί με μεγάλη μας τιμή απο την εταιρεία "Μ.Ι.Τ." με έδρα την Taiwan-Κίνα ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα.
Οι κυλινδροκεφαλές (ή κεφαλάρια) Μ.Ι.Τ πληρούν υψηλές προδιαγραφές και φέρουν πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως για την ποιότητά και την αξιοπιστία τους. Κάθε Προϊόν είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά έχει δοκιμαστεί για την αντοχή και τη ποιότητα του και έχει περάσει επιτυχώς την τεχνική αξιολόγηση του κατασκευαστή. Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας με άριστα ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα στο μεγαλύτερο ποσοστό μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές αλλά με υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.
Επειδή η άμεση εισαγωγή των κυλινδροκεφαλών Μ.Ι.Τ μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε "ακριβά" προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, ειδικά στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, εμείς επιλέγουμε να ρίξουμε τις τιμές όχι όμως και την ποιότητα των προϊόντων μας!
Η πείρα μας σας εγγυάται την υψηλή ποιότητά τους στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.