ΗΛΕΠ Α.Ε. - ILEP S.A. - Κηφισιά
Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Κηφισιά Κηφισιά - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Αδάμων 15Α, Κηφισιά - Νέα Κηφισιά, 14564, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106204337

Γεωγραφικό πλάτος: 38.091659545898438000

Γεωγραφικό μήκος: 23.804729461669922000

ΗΛΕΠ Α.Ε. - ILEP S.A. - Κηφισιά

Περιγραφή - ΗΛΕΠ Α.Ε. - ILEP S.A. - Κηφισιά Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Κηφισιά Κηφισιά - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΗΛΕΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1988 με δραστηριότητα την ψύξη των τροχοφόρων. Μετά από 26 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας και διαρκών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένα μηχανήματα αποτελεί τη μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού οχημάτων στην Ελλάδα. Υπό την καθοδήγηση του Θ. Ευθυμίου, Διπλ. Μηχ. Μηχανικού προχώρησε με συνεχή έρευνα της παγκόσμιας αγοράς και ανέπτυξε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κλιματιστικών αυτοκινήτων, μερών κλιματιστικών και εμπορίας ανταλλακτικών του κόσμου. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε εφαρμόστηκε πρωτοποριακά και στην Ελλάδα.
Προσφέρουμε κλιματιστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και ειδικές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία. Στο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών καλύπτουμε τις ανάγκες για εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης μεταφορών Ο.Ε & after market σε συντήρηση, επισκευή, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Προσφέρουμε πανελλαδική τεχνική υποστήριξη μέσο δικτύου συνεργατών.
Θα χαρούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, στο φιλικό περιβάλλον μας.
Οι τεχνικοί μας θα σας συμβουλέψουν για την αρτιότερη τεχνική λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και θα ολοκληρώσουν τις απαραίτητες εργασίες το συντομότερο δυνατό.