ΛΕΔΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - SUPER AUTO - Σπάτα
Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Σπάτα Σπάτα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Γ. Κατσούλη \u0026 Αρχιμήδους, Σπάτα, 19004, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106025055

Γεωγραφικό πλάτος: 37.966140747070313000

Γεωγραφικό μήκος: 23.904214859008789000

ΛΕΔΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - SUPER AUTO - Σπάτα

Περιγραφή - ΛΕΔΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ - SUPER AUTO - Σπάτα Συνεργεία - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Σπάτα Σπάτα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΕΔΑΚΗ εδρεύει στα Σπάτα και προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 1973, στο χώρο του αυτοκινήτου με βασικό γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση.
Ο οικογενειακός χαρακτήρας της εταιρείας μας σημαίνει ότι είμαστε κοντά στον πελάτη ανά πάσα στιγμή, έτοιμοι να προσφέρουμε στο μέγιστο ό,τι είναι απαραίτητο.
Στο άρτια οργανωμένο και εξειδικευμένο συνεργείο μας θα βρείτε όλο το σύγχρονο εξοπλισμό και άψογη εξυπηρέτηση από το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας.
Για εσάς που αναζητάτε την ποιότητα στο αυτοκίνητό σας εδώ θα βρείτε τα γνήσια ανταλλακτικά του Gruppo Fiat-Lancia-Alfa Romeo.
Στο πλήρως εξοπλισμένο τμήμα βαφής-φανοποιίας φροντίζουμε με συνέπεια για την άψογη εικόνα του αυτοκινήτου σας γρήγορα, σωστά, οικονομικά και υπεύθυνα.

AUTORABILIA

Η αγάπη μας για το αυτοκίνητο μάς οδήγησε στην ίδρυση ενός ξεχωριστού τμήματος στην εταιρεία ώστε να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με το κλασικό αυτοκίνητο. Σε συνεργασία με εξειδικευμένες στο αντικείμενο εταιρείες στην Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία και Ιταλία μπορούμε και προσφέρουμε λύσεις πάνω σε ένα μεγάλο αριθμό κλασικών αυτοκινήτων, πάντα με υπευθυνότητα.
Το τμήμα του κλασικού αυτοκινήτου καθιερώθηκε στις βασικές λειτουργίες της εταιρείας αφού το κενό στην ελληνική αγορά παρόμοιων υπηρεσιών είναι μεγάλο. Έτσι στην Αφοί Λεδάκη Ο.Ε. – Super Auto θα βρείτε το περιβάλλον που ψάχνετε για να εμπιστευτείτε τα αυτοκίνητα που σας συγκινούν και σας χαρίζουν αξέχαστες εμπειρίες.