ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Α.Ε. - Ιωνία Θεσσαλονίκης
Οικολογία - Ιωνία Θεσσαλονίκης Ιωνία Θεσσαλονίκης - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: 12ο χλμ. Παλαιάς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Ιωνία Θεσσαλονίκης, 57008, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310790100

Γεωγραφικό πλάτος: 40.700046539306641000

Γεωγραφικό μήκος: 22.834976196289063000

ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Α.Ε. - Ιωνία Θεσσαλονίκης

Περιγραφή - ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Α.Ε. - Ιωνία Θεσσαλονίκης Οικολογία - Ιωνία Θεσσαλονίκης Ιωνία Θεσσαλονίκης - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη (Διαβατά) από το 2005, ειδική μονάδα για την Ανακύκλωση, με εξειδικευμένο κέντρο ανακύκλωσης οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους (ΟΤΚΖ), εξουσιοδοτημένο από τον αρμόδιο φορέα διαχείρισης οχημάτων στην Ελλάδα, την ΕΔΟΕ ( Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος). Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στο 12ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας (εντός ΣΙΔΕΝΟΡ). Η εταιρεία μας παρέχει τη δωρεάν εκτίμηση της αξίας του οχήματος που πρόκειται να ανακυκλωθεί καθώς και τη δωρεάν μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις μας από τους παρακείμενους νομούς. Επίσης αναλαμβάνουμε όλη την απαιτούμενη διαδικασία, ώστε το όχημα να διαγραφεί οριστικά.
Στον τομέα των μετάλλων, η εταιρεία μας προσφέρει αγορά, πώληση και επεξεργασία υψηλής ποιότητας μη σιδηρούχων μετάλλων, σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση του κέρδους των συνεργατών μας. Νόμιμα και άμεσα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακύκλωση scrap υλικών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εγχώριας βιομηχανίας.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης στη διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων και απευθύνεται σε όλες τις βιομηχανίες που αναζητούν νόμιμη, οικονομική και βιώσιμη λύση για τη διαχείριση και διάθεση των αποβλήτων τους.