ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΕΦΗΒΟΥ - ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΣΠΕΕ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΥΑ - Αθήνα
Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Γουβέλη 4, στάση μετρό \u0026 τραμ Νέος Κόσμος, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11744, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2109022442

Γεωγραφικό πλάτος: 37.957656860351563000

Γεωγραφικό μήκος: 23.727209091186523000

ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΕΦΗΒΟΥ - ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΣΠΕΕ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΥΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ - ΕΦΗΒΟΥ - ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΣΠΕΕ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΥΑ - Αθήνα Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Διαγνωστικό - Θεραπευτικό Κέντρο Στήριξη Παιδιού-Εφήβου- Ενηλίκου (ΣΠΕΕ) λειτουργεί από το 2004 σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 160 τετραγωνικών – με όλες τις προδιαγραφές για την μετακίνηση ΑΜΕΑ (εύκολη πρόσβαση, ανελκυστήρας για αναπηρικά αμαξίδια κ.λπ.) - στην περιοχή του Ν. Κόσμου (Αθήνα) παρέχοντας ολοκληρωμένα θεραπευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες. Όλα τα προγράμματα σχεδιάζονται από την ειδική επιστημονική ομάδα της ΣΠΕΕ σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ατόμου και εφαρμόζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές.
Η Υπεύθυνη της ΣΠΕΕ κα Τριανταφυλλίδου, πτυχιούχος ψυχολογίας Α.Π.Θ., MSc Παιδαγωγικής, καθώς και οι θεραπευτές του Κέντρου, επικοινωνούν με σχολεία, ιατροπαιδαγωγικά κέντρα, κρατικά νοσοκομεία, κοινωνικές υπηρεσίες και άλλους φορείς προκειμένου να ληφθούν πληροφορίες για το ιστορικό ενός ατόμου και να ενημερώσουν για την πορεία του προγράμματός του είτε τηλεφωνικά είτε με την αποστολή εκθέσεων.
Η φιλοσοφία του Κέντρου μας είναι ανθρωποκεντρική και όλα τα προγράμματά μας στοχεύουν πρωτίστως στην καλή ψυχολογία των επισκεπτών μας και στην εποικοδομητική μας συνεργασία. Κάθε θεραπευτική παρέμβαση είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση υποστήριξης τόσο των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μια δυσκολία (με ειδικές θεραπείες, λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, ψυχοθεραπείες κλπ), όσο και της οικογένειάς τους ή των φροντιστών τους (με υπηρεσίες ενημέρωσης, εκπαίδευσης και συμβουλευτικής).