ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ - Αθήνα
Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 38, έναντι PRESIDENT, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11526, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2155151681

Γεωγραφικό πλάτος: 37.988613128662109000

Γεωγραφικό μήκος: 23.763961791992188000

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ - Αθήνα Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 στην Αθήνα με κύριο στόχο την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, μέσω Συμβουλευτικής Αγωγής - Αυτογνωσίας και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Δημιουργός του Κέντρου είναι η κα Ανδριάννα Γεροντή, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, δεν έπαψε στιγμή να ενδιαφέρεται για την ορθότερη λειτουργία του Κέντρου & την καλύτερη δυνατή προσφορά στους ανθρώπους.

Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών και ενηλίκων, έχουν μάθει να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

Το Κέντρο μας, στελεχώνεται από μια έμπειρη ομάδα ειδικών: Ψυχολόγων, Παιδοψυχολόγων, Λογοπεδικών, Εργοθεραπευτών, Διατροφολόγων, Ομοιοπαθητικών Ιατρών, Βελονιστών, οι οποίοι επιλέχθηκαν με κριτήρια όχι μόνο βάσει της εμπειρίας και των ικανοτήτων τους, αλλά και Ανθρωπιάς Αγάπης και Ευαισθητοποίησης προς τον συνάνθρωπο.

Επειδή λοιπόν, οι πράξεις είναι εκείνες που αποδεικνύουν, στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. επιπλέον προσφέρονται όλο τον χρόνο και Δωρεάν για όλους:

  • Συνεδρία Συμβουλευτικής - Αυτογνωσίας
  • Διάγνωση Μαθησιακών Δυσκολίων