ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - Ρίο
Ιατροί - Ρίο Ρίο - ΑΧΑΪΑΣ

Διεύθυνση: Τροίας 21, Ρίο, 26442, ΑΧΑΪΑΣ

Τηλέφωνο: 2610991589

Γεωγραφικό πλάτος: 38.289768218994141000

Γεωγραφικό μήκος: 21.774570465087891000

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - Ρίο

Περιγραφή - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - Ρίο Ιατροί - Ρίο Ρίο - ΑΧΑΪΑΣ

Στόχος του Κέντρου Λογοθεραπείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες.
Με αγάπη και υπευθυνότητα σχεδιάζονται εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα για την άμεση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των διαταραχών του ΛΟΓΟΥ, της ΟΜΙΛΙΑΣ, της ΦΩΝΗΣ και της ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ.
Απευθυνόμαστε σε άτομα με: - Διαταραχές λόγου - Διαταραχές ομιλίας - Διαταραχές φωνής - Μαθησιακές δυσκολίες - Νευρολογικές παθήσεις - Εγκεφαλικά επεισόδια - Τραυλισμό - Αυτισμό.
Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να αποτελεί ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς κατά την παραμονή τους στο χώρο μέχρι το πέρας της συνεδρίας.
Η υπεύθυνη του Κέντρου, Σπυροπούλου Αγγελική, είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Ανιχνευτικής Δοκιμασίας Σχολικής Ετοιμότητας Α’ ΤΕΣΤ.
Το Α’ ΤΕΣΤ είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο τεστ που εφαρμόζεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου προκειμένου να εντοπιστούν πιθανές δυσκολίες που τα καθιστούν ανέτοιμα για την ένταξή τους στην Α’ Δημοτικού.
Επίσης, είναι κάτοχος πιστοποίησης του προγράμματος LSVT-LOUD, το οποίο είναι ένα εντατικό πρόγραμμα μηνιαίας διάρκειας για τη βελτίωση της φωνής και της ομιλίας σε ασθενείς με νόσο Parkinson.