ΤΑΜΕΙΑΚΗ Ε.Π.Ε. - Αθήνα
Εξοπλισμός Γραφείου - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Φιλολάου 188, Αθήνα - Παγκράτι, 11632, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2107560230

Γεωγραφικό πλάτος: 37.960750579833984000

Γεωγραφικό μήκος: 23.741865158081055000

ΤΑΜΕΙΑΚΗ Ε.Π.Ε. - Αθήνα

Περιγραφή - ΤΑΜΕΙΑΚΗ Ε.Π.Ε. - Αθήνα Εξοπλισμός Γραφείου - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η εταιρεία ΤΑΜΕΙΑΚΗ Ε.Π.Ε. δημιουργήθηκε το έτος 1987 και από την πρώτη στιγμή στελεχώθηκε από ικανά στελέχη του χώρου της πληροφορικής και του αυτοματισμού γραφείων, δημιουργώντας έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό στο χώρο της μηχανοργάνωσης και του αυτοματισμού γραφείων, από έμπειρα στελέχη που γνωρίζουν τόσο τις ανάγκες της αγοράς όσο και τα προβλήματα του χώρου δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις.
Η γνώση του συγκεκριμένου τομέα καθώς και η μεγάλη πείρα η αγάπη για το αντικείμενο οδήγησαν την εταιρεία στην κορυφή σε τομείς όπως τα ταμειακά συστήματα (ταμειακές μηχανές, POS), τα συστήματα λιανικής πώλησης και τις εφαρμογές λιανικής πώλησης. Επιπλέον η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται για τα αυστηρά κριτήρια επιλογής του μηχανολογικού της εξοπλισμού, καθώς επίσης από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σωστή και άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών της μετά την πώληση. Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να φέρουν την εταιρία μας στην πρώτη θέση, στον Ελλαδικό χώρο.
H μεγάλη ανοδική πορεία της εταιρείας, το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών της, καταξίωσαν την Ταμειακή ως την πρώτη εταιρεία στο χώρο του αυτοματισμού γραφείου, της μηχανοργάνωσης και των ταμειακών μηχανών, προσφέροντας αποδεδειγμένα τις καλύτερες και τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.