ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ DR. - Αθήνα
Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 35, Αθήνα - Κολωνάκι, 10675, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2107237775

Γεωγραφικό πλάτος: 37.975502014160156000

Γεωγραφικό μήκος: 23.743511199951172000

ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ DR. - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ DR. - Αθήνα Ιατροί - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ιατρός είναι απόφοιτος και αριστούχος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Μ. Βρετανία και στο Νοσοκομείο «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ». Έχει λάβει υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και από την European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).
Διατηρεί πρότυπο ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.
Διετέλεσε επί 7 έτη Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείο «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ», στο Τμήμα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων. Ασχολούμαστε με όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας, καθώς και με επιλεγμένα αντικείμενα της αισθητικής Δερματολογίας.
Στο ιατρείο μας υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εμπειρία στα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) ανδρών και γυναικών, στην Ψωρίαση, στην Ακμή και στην Ατοπική Δερματίτιδα παίδων και ενηλίκων. Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε ελληνικά και διεθνή βιβλία Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας και έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά.
Μέλος των εξής επιστημονικών εταιρειών: British Association of Dermatologists, American Academy of Dermatology, European Academy of Dermatology and Venereology, καθώς και της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας.