ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΗ MD. MSc. PHd. - Χαλάνδρι
Ιατροί - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 332, Χαλάνδρι, 15233, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106898027

Γεωγραφικό πλάτος: 38.032878875732422000

Γεωγραφικό μήκος: 23.795217514038086000

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΗ MD. MSc. PHd. - Χαλάνδρι

Περιγραφή - ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΗ MD. MSc. PHd. - Χαλάνδρι Ιατροί - Χαλάνδρι Χαλάνδρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

H ιατρός Καλογιάννη Παρή σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών ως αριστούχος και διατηρώντας υποτροφία σπουδών του Ιδρύματος Λάτση. Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως Γενικός Ιατρός στο Κ.Υ. Αργαλαστής Πηλίου. Εν συνεχεία, ως ειδικευόμενη ιατρός Γενικής Χειρουργικής στο Γ.Ν.Ν. Βόλου, όπου απέκτησε σημαντική κλινική και χειρουργική εμπειρία σε ανοικτά και λαπαροσκοπικά χειρουργεία, στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και απέκτησε το δίπλωμα ATLS (Advance Trauma Life Support).
Ακολούθως, εργάστηκε ως Επιμελήτρια Χειρουργείου στην Ιδιωτική Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ελπίς. Ξεκίνησε την ειδίκευση στη Μαιευτική-Γυναικολογία στο Γ.Ν.Ν. Ν.Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο» και συνέχισε, από όπου και αποφοίτησε, στην Α΄Πανεπιστημιακή Κλινική του Γ.Ν.Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρας», αποκτώντας κλινική και χειρουργική εμπειρία στο εκτεταμένο φάσμα της Γυναικολογίας και Μαιευτικής. Εξειδικεύθηκε στην Υπογονιμότητα και Γυναικολογική Ενδοκρινολογία αριστεύοντας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η διατριβή της με θέμα «Κατάθλιψη εγκυμοσύνης, βιοχημικοί δείκτες και τρόπος περάτωσης τοκετού» έχει παρουσιαστεί στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής και είναι υπό δημοσίευση.
Σήμερα, ιδιωτεύει ως μόνιμος συνεργάτης του Μαιευτηρίου Ιασώ και της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Medimall, όπου και δέχεται κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα. Παράλληλα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αρτέμιδα Αττικής.