ΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ξ.Ε. - ΦΑΙΔΩΝ HOTEL AND SPA - Φλώρινα
Διαμονή - Φλώρινα Φλώρινα - ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Διεύθυνση: Βίγλας 1 \u0026 Βαρνούντος, πλησίον ιερού ναού Αγ. Παρασκευής, Φλώρινα, 53100, ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τηλέφωνο: 2385044800

Γεωγραφικό πλάτος: 40.787143707275391000

Γεωγραφικό μήκος: 21.410005569458008000

ΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ξ.Ε. - ΦΑΙΔΩΝ HOTEL AND SPA - Φλώρινα

Περιγραφή - ΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ξ.Ε. - ΦΑΙΔΩΝ HOTEL AND SPA - Φλώρινα Διαμονή - Φλώρινα Φλώρινα - ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ένα πραγματικό παλάτι υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής με νεοκλασικές γραμμές, φτιαγμένο με μεράκι και περισσή πολυτέλεια, άνοιξε τις πύλες του έτοιμο να δεχτεί τους επισκέπτες του και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 36 πολυτελή δωμάτια και δύο προεδρικές σουίτες απαράμιλλης αισθητικής. Ο επισκέπτης του μπορεί να χαρεί τη θέα από το μπαλκόνι του είτε προς τον κάμπο, που απλώνεται μπροστά του, είτε προς το βουνό, το οποίο το χειμώνα με το χιόνι έχει την τιμητική του. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους στη κεντρική σάλα του ξενοδοχείου, δίπλα στο τζάκι. Όποιοι πάλι θέλουν να κάνουν μια βόλτα στην πόλη της Φλώρινας για καφέ, φαγητό ή ψώνια, δεν θα δυσκολευτούν καθόλου, εφόσον το ξενοδοχείο απέχει μόλις 1 χλμ από το κέντρο της πόλης.
Την μεγαλύτερη έκπληξη του ξενοδοχείου αποτελούν τα spa του, με την επωνυμία Blue Room. Η θερμαινόμενη πισίνα προσδίδει στιγμές ξεκούρασης αλλά και διασκέδασης. Το τζακούζι θα τονώσει τον πελάτη ο οποίος μπορεί να το χαρεί μόνος ή και με παρέα (έως και 8 άτομα).
Η άψογη εξυπηρέτηση και η ευγένεια του ανθρώπινου δυναμικού του ξενοδοχείου θα αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις στον επισκέπτη.