ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ - ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ ΠΑΡΙΣ - Πάτρα
Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Πάτρα Πάτρα - ΑΧΑΪΑΣ

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 350, Πάτρα, 26443, ΑΧΑΪΑΣ

Τηλέφωνο: 2610435558

Γεωγραφικό πλάτος: 38.276599884033203000

Γεωγραφικό μήκος: 21.764404296875000000

ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ - ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ ΠΑΡΙΣ - Πάτρα

Περιγραφή - ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ - ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ ΠΑΡΙΣ - Πάτρα Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Πάτρα Πάτρα - ΑΧΑΪΑΣ

Απολυμάνσεις
Η ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ αποτελεί μια πιστοποιημένη εταιρεία ελέγχου παρασίτων, που διακρίνεται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες της στο χώρο των απολυμάνσεων. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο πρόβλημά σας, με στόχο να προστατεύσουμε την υγεία και την περιουσία σας από επιβλαβείς οργανισμούς και, φυσικά, με απώτερο στόχο να συμβάλλουμε στην προστασία της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο των εργασιών μας, χρησιμοποιούμε μη τοξικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολυμάνσεων, που είναι εναρμονισμένες με συστήματα ποιότητας ISO/HACCP. Έτσι, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.
Οι τεχνικοί μας σας ενημερώνουν για όλα τα βήματα των εργασιών μας και την αναγκαιότητά τους. Μετά το πέρας των εργασιών μας, σας ενημερώνουμε -σε συμβουλευτικό επίπεδο- και για το πώς μπορείτε να προφυλάξετε το χώρο σας, διασφαλίζοντας, έτσι, και τη διάρκεια των αποτελεσμάτων των εργασιών μας. Υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου της ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, Πάρι Τσάντζαλου, Γεωπόνου του Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιούμε ακόμα και τις πλέον εξειδικευμένες υγειονομικές εφαρμογές, με αξιόπιστα αποτελέσματα. Κι όλα αυτά, στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς.
Γεωργικά εφόδια
Η ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ διαθέτει μια τεράστια ποικιλία επώνυμων γεωργικών εφοδίων, απαραίτητων για γεωργικές εργασίες παντός τύπου. Σε μας θα βρείτε πιστοποιημένα γεωργικά φάρμακα, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, αλλά και μια πλούσια ποικιλία σε φυτά, δενδρύλλια και άλλα συναφή προϊόντα.
Κατασκευή κήπων