ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - Γλυφάδα
Οικιακές Εγκαταστάσεις - Γλυφάδα Γλυφάδα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Δημητρίου Βερελή 8, Γλυφάδα, 16562, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2109615255

Γεωγραφικό πλάτος: 37.893070220947266000

Γεωγραφικό μήκος: 23.761850357055664000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - Γλυφάδα

Περιγραφή - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - Γλυφάδα Οικιακές Εγκαταστάσεις - Γλυφάδα Γλυφάδα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η εταιρεία μας επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην επιτυχημένη εξυπηρέτηση των κατοίκων των νοτίων προαστίων της Αττικής.
Η εταιρεία μας έχει στρατηγικά τοποθετημένα τα συνεργεία της σε διάφορες τοποθεσίες των νοτίων προαστίων ώστε να παρουσιάζει σημαντική κάλυψη όλων των περιοχών σε χρόνο μικρότερο των 20 λεπτών της ώρας από τη στιγμή που θα μας τηλεφωνήσετε.
Ένα από τα συνεργεία μας θα είναι στο χώρο σας για να σας δώσει μία πρώτη διάγνωση και να σας καθοδηγήσει σχετικά με το πως θα πρέπει να κινηθείτε. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες αποφράξεων δεν προσπαθούμε απλά να κλείσουμε τη δουλειά να σας χρεώσουμε ένα ποσό και να φύγουμε.
Θα σας δώσουμε μία έντιμη απάντηση σχετικά με το είδος των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν και το πόσο περίπου θα κοστίσουν.
Κατά τη διάρκεια της εργασίας η ενόχληση θα είναι μηδαμινή και μετά το πέρας της θα φροντίσουμε ο χώρος σας να σας αποδοθεί λειτουργικός και καθαρός όπως ήτανε και πριν τον επισκεφτούμε.
Σε περίπτωση που οι αποφρακτικές εργασίες λαμβάνουν χώρα σε κατάστημα ή κάποιον άλλο εργασιακό χώρο θα προσπαθήσουμε κατά τη διάρκεια των εργασιών μας να μην ενοχλήσουμε τη φυσιολογική ροή της επιχείρησης. Αυτό βέβαια μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό.
Η απαράμιλλη προσήλωσή μας στην ικανοποίηση για την ευχαρίστηση του πελάτη, μας έχουν οδηγήσει στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών στα νότια προάστια που όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό τους δίκτυο, το μυαλό τους φυσικά πηγαίνει κατευθείαν μόνο σε εμάς.