ΚΟΥΤΛΙΔΟΥ ΙΖΟΛΔΗ - Χαϊδάρι
Εκπαίδευση - Σχολές - Φροντιστήρια - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Συνταγματάρχου Δαβάκη 10, Χαϊδάρι, 12461, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2105988027

Γεωγραφικό πλάτος: 38.007762908935547000

Γεωγραφικό μήκος: 23.661685943603516000

ΚΟΥΤΛΙΔΟΥ ΙΖΟΛΔΗ - Χαϊδάρι

Περιγραφή - ΚΟΥΤΛΙΔΟΥ ΙΖΟΛΔΗ - Χαϊδάρι Εκπαίδευση - Σχολές - Φροντιστήρια - Χαϊδάρι Χαϊδάρι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Studio Pilates ΚΟΥΤΛΙΔΟΥ ΙΖΟΛΔΗ είναι πρόθυμο να φροντίσει για την εκγύμναση και την αναζωογόνησή σας!
Σε ένα φιλικό και άνετο χώρο με εξαιρετική θετική αύρα, οι πεπειραμένοι δάσκαλοί μας εφαρμόζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αυθεντική μέθοδο Pilates σε ατομικά και ομαδικά τμήματα. Διαθέτουμε, επίσης, τμήματα για παιδιά, καθώς και για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που επιθυμούν να αναζωογονήσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Το Pilates είναι μία ευρέως διαδεδομένη, σύγχρονη και ιδιαιτέρως ευέλικτη μέθοδος γυμναστικής που μπορεί να την κάνει ο καθένας σε οποιαδήποτε ηλικία, αφού προσαρμόζεται στις ανάγκες και στους φυσικούς περιορισμούς του εκάστοτε ανθρώπου.
Είναι μια γυμναστική πολύ αποτελεσματική και θεωρείται ιδανική για όσους ξεκινούν για πρώτη φορά κάποιου είδους σωματική άσκηση, όπως και για εκείνους που στοχεύουν στην τελειοποίηση της κίνησής τους, ενώ μπορεί παράλληλα να λειτουργήσει και σαν φυσικοθεραπεία.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, να βιώσετε την εμπειρία της αποτελεσματικής αυτής μεθόδου γυμναστικής, με την οποία δεν χάνετε βάρος αλλά πόντους, και μάλιστα από πολύ δύσκολα σημεία όπως είναι η λεκάνη και οι μηροί.