ΕΝ ΡΟΗ - ΤΗΓΑΝΙΤΑΚΗ ΝΙΚΗ - Μαρούσι
Εκπαίδευση - Σχολές - Φροντιστήρια - Μαρούσι Μαρούσι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Αρκαδίου 10, Μαρούσι, 15124, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2112158810

Γεωγραφικό πλάτος: 38.057071685791016000

Γεωγραφικό μήκος: 23.809328079223633000

ΕΝ ΡΟΗ - ΤΗΓΑΝΙΤΑΚΗ ΝΙΚΗ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΕΝ ΡΟΗ - ΤΗΓΑΝΙΤΑΚΗ ΝΙΚΗ - Μαρούσι Εκπαίδευση - Σχολές - Φροντιστήρια - Μαρούσι Μαρούσι - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Σχολή Χορού ΕΝ ΡΟΗ της Νίκης Τηγανιτάκη στεγάζεται στην οδό Αρκαδίου 10 στο Μαρούσι. Είναι αναγνωρισμένη από το κράτος και αποτελεί διεθνές εξεταστικό κέντρο για όλα τα είδη χορού που διδάσκονται σε αυτή.
Οι καθηγητές στη σχολή μας είναι η κυρία Νίκη Τηγανιτάκη, BPHIL (HONS) in Classical Ballet, Dance Medicine, Dance Education and Dance Psychology, LISTD, ISTD TUTOR και διπλωματούχος της μεθόδου Barre Astie. Αριστούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού 'Σόφη Κατσούλη'. Διπλωματούχος στη διδασκαλία παιδιών και εφήβων από το Trinity Laban Conservatoire for music and dance England. Διευθύντρια της σχολής χορού ΕΝ ΡΟΗ και πτυχιούχος της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου στη διδασκαλία του κλασικού μπαλέτου. Εξειδικευμένη δασκάλα χορού για την προσχολική, σχολική εφηβική ηλικία, για παιδιά με σύνδρομο Down, αυτισμό, υπερκινητικότητα & διάσπαση προσοχής καθώς και δασκάλα χορού για τρίτη ηλικία & ΑΜΕΑ.
Ο Professor Euan Trinder με διδακτορικό στο φλαμένκο διδάσκει στη σχολή μας φλαμένκο παιδιών & ενηλίκων όλων των βαθμίδων και επιπέδων καθώς και μπαλέτο ενηλίκων.