ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ.& ΦΥΤΙΛΑΣ Π. Ο.Ε. - Κομοτηνή
Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Κομοτηνή Κομοτηνή - ΡΟΔΟΠΗΣ

Διεύθυνση: Ιωακειμίδη 1, Κομοτηνή, 69133, ΡΟΔΟΠΗΣ

Τηλέφωνο: 2531051201

Γεωγραφικό πλάτος: 41.112339019775391000

Γεωγραφικό μήκος: 25.401830673217773000

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ.& ΦΥΤΙΛΑΣ Π. Ο.Ε. - Κομοτηνή

Περιγραφή - ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ.& ΦΥΤΙΛΑΣ Π. Ο.Ε. - Κομοτηνή Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Κομοτηνή Κομοτηνή - ΡΟΔΟΠΗΣ

Η Απολυμαντική Απεντομωτική Θράκης Ο.Ε. με έτος ίδρυσης το 2005 έχει ως κύρια δραστηριότητα τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απωθήσεις φιδιών και pest control. Οι εφαρμογές γίνονται σε βιοτεχνίες, βιομηχανίες (κυρίως τροφίμων), με έμφαση σε βιολογικές επεμβάσεις με οικολογικά σκευάσματα, σε συγκροτήματα οικοδομημάτων και μεμονωμένες κατοικίες, δημόσια κτήρια και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σχολεία, νοσοκομεία και ιδρύματα.
Παράλληλα, η εταιρεία λόγω της στελέχωσής της με επιστήμονες και τεχνολόγους τροφίμων και άλλων ειδικοτήτων έχει ένα ευρύ φάσμα πελατών σε συμβουλευτική υποστήριξη Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας ISO και HACCP, καθώς και στη σύνταξη Διαγραμμάτων Ροής και Περιγραφικών Εκθέσεων με δικαίωμα υπογραφής για την αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Ροδόπη, Ξάνθη και Έβρο.
Οι δραστηριότητες και τα αντικείμενα της επιχείρησης ολοκληρώνονται με δειγματοληψίες εδαφών καθώς και διενέργειες δειγματοληψιών και χλωριώσεων σε πόσιμα ύδατα Δήμων και Κοινοτήτων όπως και σε θαλάσσια ύδατα με Γαλάζια σημαία.