ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS Ε.Π.Ε. - Σταυρούπολη
Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Σταυρούπολη Σταυρούπολη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Τσαρούχη 8, Σταυρούπολη, 56430, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310720640

Γεωγραφικό πλάτος: 40.660118103027344000

Γεωγραφικό μήκος: 22.924770355224609000

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS Ε.Π.Ε. - Σταυρούπολη

Περιγραφή - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS Ε.Π.Ε. - Σταυρούπολη Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Σταυρούπολη Σταυρούπολη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση με πολυετή αλλά και ηγετική παρουσία στον χώρο της διαχείρισης παρασίτων. Η ευέλικτη δομή μας μάς επιτρέπει να λειτουργούμε άμεσα και αποτελεσματικά, παρέχοντας ασφαλείς λύσεις με την εφαρμογή της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (ΙΡΜ Integrated Pest Management), με σύγχρονη τεχνολογία και μεθόδους σε αρμονία με το περιβάλλον για την καταπολέμηση των ενοχλητικών επισκεπτών.
Με τη λεπτομερή επιθεώρηση χώρων και προϊόντων, την εξακρίβωση του προβλήματος, την εφαρμογή όλων των προληπτικών μεθόδων και την ορθολογική χρήση των χημικών ουσιών, πετυχαίνουμε τον έλεγχο των παρασίτων που μολύνουν τα τρόφιμα μετά τη συγκομιδή ή και την επεξεργασία καθώς και τις εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο.
Η ανάπτυξη των παρασίτων μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία καθώς και στην ποιότητα και την ποσότητα των αγαθών, όπως επίσης μπορεί να προκαλέσει ζημίες σε μηχανήματα και κτήρια. Η συνεχής ενημέρωση των τεχνικών μας σχετικά με τις νέες εξελίξεις και η σταθερή μελέτη του κάθε προβλήματος είναι στοιχεία που μας επιτρέπουν να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε είδος προσβολής.