ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - PEST IS OVER - Πυλαία
Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Πυλαία Πυλαία - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Συμεωνίδη Α. 29, Πυλαία, 55534, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310302763

Γεωγραφικό πλάτος: 40.609909057617188000

Γεωγραφικό μήκος: 22.990779876708984000

ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - PEST IS OVER - Πυλαία

Περιγραφή - ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - PEST IS OVER - Πυλαία Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Πυλαία Πυλαία - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σήμερα όλοι θέλουμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε ένα καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από τρωκτικά, έντομα, ερπετά και μικροοργανισμούς. Το σημαντικό είναι ότι οποιοσδήποτε χώρος όσο καθαρός και αν είναι μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί με κάποια από τα παραπάνω και να μεταφέρει ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών (ιούς, μύκητες, παράσιτα κ.ά.).
Οι μικροοργανισμοί αυτοί, μπορούν να προκαλέσουν σε μας, τα παιδιά μας, ακόμα και στα κατοικίδιά μας, διάφορες ασθένειες τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε εύκολα (π.χ. τροφικές δηλητηριάσεις, κοιλιακούς πόνους, μέχρι και αλλεργικές καταστάσεις). Όλα αυτά συντελούν στο να ανατρέξουμε στην τακτική απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία.
Γι’ αυτό η PEST IS OVER και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χημικός Μηχανικός Χρήστος ∆εληχρήστος, αναλαμβάνει και φροντίζει προσωπικά, να σας απαλλάξει από κάθε είδους έντομα με τεχνογνωσία, σεβασμό και με άρτιο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και με σκευάσματα φιλικά προς το περιβάλλον.
Η PEST IS OVER αντιμετωπίζει το πρόβλημα με προγράμματα μυοκτονίας, με συνεχείς επιθεωρήσεις χώρων, αποτελεσματικά και οικονομικά.