ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Σταματίου Ψάλτου 22, Θεσσαλονίκη, 54644, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2311212254

Γεωγραφικό πλάτος: 40.607158660888672000

Γεωγραφικό μήκος: 22.958669662475586000

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ - Θεσσαλονίκη Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η εταιρεία ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 2002 από τον Δημήτρη Μητσιάνη, Γεωπόνο του Α.Π.Θ. Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες γενικών απολυμάνσεων – απεντομώσεων, μυοκτονιών και βιολογικών καθαρισμών (ακάρεα, μύκητες, ιοί κ.λ.π.), διαθέτοντας προσωπικό με επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία.
Χρειάζεστε απεντόμωση, απολύμανση ή μυοκτονίες; Η ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ είναι εδώ για εσάς! Απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα από έντομα, φίδια, ποντίκια ή μικροζωύφια που μπορεί να δρουν στον χώρο σας!
Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας νέα άοσμα και ακίνδυνα φάρμακα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Αναλαμβάνουμε εφαρμογές σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, όπως χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, εργοστάσια.
Για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης - μυοκτονίας, η εταιρεία μας χορηγεί ειδικό πιστοποιητικό - έκθεση, το οποίο συνοδεύει και πιστοποιεί επίσημα όλες τις εφαρμογές μας (Ε.Φ.Ε.Τ. κ.λ.π). Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, ο υπεύθυνος της «ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗΣ» μπορεί άμεσα να σας ενημερώσει σχετικά με τη διαδικασία, τις προφυλάξεις και ό,τι άλλο σας προβληματίσει.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας, ώστε να εκτιμηθεί σωστά το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την εφαρμογή που σας ταιριάζει. Σκοπός μας, να σας απαλλάξουμε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες του χώρου σας ώστε να ... Ανάβετε Άφοβα Το Φως !!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 20€ + ΦΠΑ