ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ - Λάρισα
Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Λάρισα Λάρισα - ΛΑΡΙΣΑΣ

Διεύθυνση: Καραθάνου 40, Λάρισα, 41222, ΛΑΡΙΣΑΣ

Τηλέφωνο: 2414005961

Γεωγραφικό πλάτος: 39.635608673095703000

Γεωγραφικό μήκος: 22.409027099609375000

ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ - Λάρισα

Περιγραφή - ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ - Λάρισα Υπηρεσίες και Είδη Καθαρισμού - Λάρισα Λάρισα - ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ''ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ’’ είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο του ελέγχου παρασίτων. Με σύγχρονη αντίληψη, εμπειρία και τεχνογνωσία, αναλαμβάνει την κάθε περίπτωση με μοναδικό τρόπο και αίσθημα ευθύνης. Ειδικά για χώρους συνάθροισης ανθρώπων όπως σχολεία επιχειρήσεις παραγωγής, εμπορίας τροφίμων και ποτών, πρώτο μέλημα η πλήρης εξαφάνιση των παρασίτων με ασφάλεια προς τον άνθρωπο. Το προσωπικό μας έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση (γεωπόνοι) και εξειδίκευση στον έλεγχο παρασίτων, με συνεχείς παρουσίες σε διεθνή συνέδρια και εκθέσεις κάθε χρόνο και συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις. Εφαρμόζονται μέθοδοι καταπολέμησης που κινούνται πάνω σε διεθνείς οδηγίες και πρότυπα όπως τα IFS & BRC και φυσικά εφαρμογές κατά HACCP & ISO.
Η επιχείρηση μας εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO: 9001-2008 πιστοποιημένο από τη EUROCERT. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σκευάσματα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εγκεκριμένα από το Υπουρ. Αγροτ. Ανάπ. και Τροφ. και τον Ε.Ο.Φ. Πρόσφατο κορυφαίο απόκτημα μας, μια θερμική κάμερα της FLIR, που ανιχνεύει τους εισβολείς γρήγορα και με μια ματιά.
Η ''ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΟΤΙΚΗ'' αναλαμβάνει πιστοποιημένα την απολύμανση στρωμάτων οικιακής χρήσης αλλά και των Ξενοδοχειακών μονάδων, απαραίτητη προϋπόθεση για τα επιπλέον Αστέρια αξιολόγησης.