ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΡΟΪΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη
Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες & Ασφάλειες - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Καυταντζόγλου 42, Θεσσαλονίκη, 54638, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310863418

Γεωγραφικό πλάτος: 40.622886657714844000

Γεωγραφικό μήκος: 22.960483551025391000

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΡΟΪΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΡΟΪΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες & Ασφάλειες - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η BC-A είναι μια επιχείρηση που αναπτύσσεται στον οικονομικό κλάδο, προσφέροντας λογιστικές, φοροτεχνικές, συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες υποβολής επενδυτικών σχεδίων στο ΕΣΠΑ – ΟΑΕΔ.

  • Γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης του γραφείου μας, της υπεύθυνης ενημέρωσης και της τεχνολογικής υποδομής με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό και τα προγράμματα της EPSILON NET.
  • Όλοι οι συνεργάτες μας, (νομικοί σύμβουλοι, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, φοροτεχνικοί, σύμβουλοι επιχ. κ.λπ.) είναι άριστα καταρτισμένοι και απόφοιτη οικονομικών και νομικών σχολών και διαθέτουν υπευθυνότητα και αξιοπιστία, για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, που σας απασχολεί.

Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος εταιρειών, ιδιώτες, μικρές - μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εκτείνονται σε όλο το φάσμα οικονομικών δραστηριοτήτων, καταξιωμένα ονόματα στο χώρο των επιχειρήσεων έχουν ήδη εμπιστευτεί τις γνώσεις και την εμπειρία μας.
Οι υπηρεσίες μας παρέχονται στο χώρο μας ή και στο δικό σας κατόπιν ραντεβού.
Οι τιμές μας είναι προσιτές και ανταγωνιστικές.