ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP - Θεσσαλονίκη
Κατασκευές - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 121, Θεσσαλονίκη, 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310323003

Γεωγραφικό πλάτος: 40.617511749267578000

Γεωγραφικό μήκος: 22.962957382202148000

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP - Θεσσαλονίκη Κατασκευές - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP με αντικείμενο τις κατασκευές και με εξειδίκευση στις ανακαινίσεις, ιδρύθηκε και εδρεύει στη Χαλκιδική και πλέον έχει ανοίξει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετώντας όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ GROUP επενδύει συνεχώς στην έρευνα και σε καινοτόμες διαδικασίες υλοποίησης, χρησιμοποιώντας καινούργια, ακόμη πιο εξελιγμένα υλικά. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την εξειδίκευση και την άριστη τεχνική κατάρτιση των εργαζομένων της. Αυξάνουν, επιπλέον, την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας και εγγυώνται παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, καθώς και ταχύτητα στην αποπεράτωση κάθε έργου που αναλαμβάνει.
Η αμεσότητα που διαθέτουμε στη συνεργασία μας με επιχειρήσεις άλλων κλάδων της κατασκευής συμπληρώνει τις δραστηριότητες της εταιρείας και την καθιστά ικανή να φέρει εις πέρας ολοκληρωμένα έργα, διατηρώντας πάντοτε τον πήχη της ποιότητας ψηλά, ενώ παράλληλα προσφέρει ελεγχόμενη ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική.
Στοχεύοντας πάντα στο ποιοτικό αποτέλεσμα των έργων που αναλαμβάνουμε, με ποιότητα, συνέπεια & ταχύτητα στους χρόνους που συμφωνούμε, χτίζουμε παράλληλες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας & προτείνουμε αυτό που θα σας καλύψει πραγματικά σε όλους τους τομείς.
Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε: ανακαινίσεις - διακοσμήσεις οικιακών & επαγγελματικών χώρων, υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πολλές άλλες εφαρμογές, που μπορούμε να συζητήσουμε.