ΚΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Αθήνα
Κατασκευές - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Γεωμέτρου Θεοδώρου 3-5, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2109234894

Γεωγραφικό πλάτος: 37.962368011474609000

Γεωγραφικό μήκος: 23.732107162475586000

ΚΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΙΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Αθήνα Κατασκευές - Αθήνα Αθήνα - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση Αλουμινοκατασκευών και Σιδηροκατασκευών και εδρεύει στον Νέο Κόσμο.
Η πολυετής εμπειρία στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, η υψηλή τεχνογνωσία, ο σύγχρονος εξοπλισμός και η παρουσία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και της τοποθέτησης των προϊόντων συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων της επιχείρησης που είναι η άριστη ποιότητα, η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη.
Διακρινόμαστε για την εξειδίκευση, τεχνογνωσία πάνω στις κατασκευές κουφωμάτων διαθέτοντας το μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων. Το εργαστήριό μας σε άμεση συνεργασία με την EUROPA Aluminium Systems σάς εγγυάται την τέλεια εφαρμογή των συστημάτων αλουμινίου που θα επιλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας έχοντας μια μεγάλη γκάμα συρόμενων και ανοιγόμενων σειρών αλουμινίου.
Εκτός από τις κατασκευές αλουμινίου αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε συρόμενες πόρτες, ρολά, πόρτες αλουμινίου, ρολά και ό,τι χρειάζονται τα κουφώματά σας.
Με Συνέπεια Εγγύηση Ποιότητα, βρίσκουμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.