ΠΡΑΣΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - Μαρκόπουλο
Ιατροί - Μαρκόπουλο Μαρκόπουλο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Λ. Σουνίου 61, Μαρκόπουλο, 19003, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2299022451

Γεωγραφικό πλάτος: 37.875419616699219000

Γεωγραφικό μήκος: 23.932207107543945000

ΠΡΑΣΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - Μαρκόπουλο

Περιγραφή - ΠΡΑΣΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - Μαρκόπουλο Ιατροί - Μαρκόπουλο Μαρκόπουλο - ΑΤΤΙΚΗΣ

Η κυρία Πράσσου Ευαγγελία είναι γιατρός γυναικολόγος – μαιευτήρας, η οποία εξασκεί την ειδικότητά της στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ και, παράλληλα, διατηρεί το προσωπικό της ιατρείο στα Βριλήσσια.
Η ιατρός προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της κλασικής Μαιευτικής – Γυναικολογίας, αλλά και την Κολποσκόπηση, την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, την Ενδοσκόπηση (Υστεροσκόπηση, Λαπαροσκόπηση) και τη Μαστολογία.
Ενημερώνεται και μετεκπαιδεύεται συνεχώς σε όλες τις νέες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας.
Σε όλο το διάστημα της σταδιοδρομίας της διακατέχεται από αληθινό ζήλο και αγάπη για τη γυναίκα, εργατικότητα, μελέτη, ενημέρωση και αφοσίωση στο ιατρικό λειτούργημα και τη γυναικολογία. Με τους συναδέλφους είχε πάντα άριστη συνεργασία κλινικά και εκπαιδευτικά, ενώ από τους προϊσταμένους της είχε πάντοτε αποδοχή, εμπιστοσύνη και τις καλύτερες κριτικές για την εργασία της και τις δυνατότητές της. Οι σχέσεις και η επικοινωνία με τους ασθενείς της υπήρξαν ως τώρα άψογες. Το μόνιμο μέλημά της είναι η προσφορά στη γυναίκα, το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση στο ζευγάρι, η καθοδήγηση, η επιλογή της πιο ασφαλούς και αποτελεσματικής θεραπείας με βάση τις επιστημονικά πιο σύγχρονες και ορθές απόψεις.